vv POTETOS speelt haar wedstrijden op de zaterdagmiddag.

Sportpark “het Noorden” is sedert meer dan 30 jaar de thuishaven van onze club. Daarvoor bespeelde vv POTETOS andere velden in de wijk Selwerd. Wij beschikken over 2 kunstgrasvelden en een gewoon speelveld.  Het sportpark wordt gedeeld met de buurverenigingen VVG en VVK. Sinds oktober 2011 is er een intensieve samenwerking met Kids-United. Deze vereniging, die zich inzet voor het bevorderen van de voetbalsport voor kinderen met een beperking, bestaat sinds 2003. vvPOTETOS onderschrijft deze doelstelling van harte en deelt haar kantine en speelvelden dan ook graag voor trainingen en wedstrijden van deze vereniging (voor meer informatie bezoek de website van Kids-United).

De vereniging is van oudsher nauw betrokken bij de wijk Selwerd maar heeft leden uit alle delen van Stad en Ommeland. Ons beleid is gericht op groei, nagestreeft door sportieve, correcte en vriendschappelijke aspiraties op het voetbalveld. Nieuwe leden begroeten wij van harte. Indien u belangstelling heeft lid te worden dan verzoeken wij u  een mail te sturen naar info@vvpotetos.nl. Secretaris Jacob de Vries neemt dan heel snel contact met u op.

Voor het seizoen 2013/2014 hebben wij 5 senioren-veld-teams in de competitie inschreven en 9 senioren zaal teams. Deze teams spelen in sporthal de Brug en in sporthal Lewenborg. Ook zijn op maandagavond gemiddeld 15 dames van bij ons aan het trainen. Ook speelt dit seizoen een F-team en een C-team in de jeugdcompetitie. Ook zijn een groepje kaboutertjes aan het trainen. Dit seizoen telt de club ruim 250 leden.

De schoolsportclub vvPOTETOS is in oktober 2012 opgericht. Meer informatie hierover treft u onder de button “jeugd” aan.

(Laatste bewerking 14-08-2013)