Sponsor uw club

De sponsorcommissie is hard bezig diverse pakketten samen te stellen.
Er zijn mogelijkheden van het sponsoren van wedstrijdballen, van het plaatsen van een reclamebord, een elftal van shirts met uw logo voorzien, tot en met het geheel aankleden van alle elftallen van de vereniging. Het regelen van een reclamebord nemen wij u uit handen, wij hebben de mensen voor het ontwerp en het laten drukken van de borden. Mocht u geen logo hebben dan werken wij samen met een andere sponsor van onze club, Schaep & de Heer, Premium Advertising. De heer Batema van dit bedrijf gaat dan met u in overleg over een ontwerp.

Binnenkort staat hier meer informatie over de diverse bij vvPOTETOS te kiezen sponsorpakketten met de daarbij behorende kosten.

Mocht u nu al interesse hebben in een sponsoractiviteit dan verzoeken wij u contact op te nemen met info@vvpotetos.nl. Onze secretaris, de heer Jacob de Vries, neemt dan heel snel contact met u op.