Vrienden van vvPotetos

Laatste nieuws, geplaatst 23 september 2012:
We hebben een nieuw bord nodig want zaterdag 22 september hebben als 45e lid van de “Vrienden” de Familie Ritzema uit Winsum zich aangemeld als deelnemer. Binnenkort komt hier een nieuwe foto.

Mocht u interesse hebben om u aan te sluiten bij de Vrienden van vvPOTETOS dan nodigen wij u graag uit te mailen naar info@vvpotetos.nl. Onze secretaris, de heer Jacob de Vries, neemt dan spoedig contact met u op. Ook kunt u de heer Michael Tirtosentono aanspreken. Hij is de contactpersoon voor “de Vrienden”. De Vrienden leggen jaarlijks €50,- in, waarvoor steeds een nieuwe bestemming wordt gezocht. Aan het begin van het seizoen 2012/2013 zijn van deze donaties voor de selectie nieuwe tenues aangeschaft. Deze retro-shirts hebben het logo van de “Vrienden”. Het ziet er geweldig uit.
Voor het seizoen 2013/2014 hebben we een andere bestemming in gedachten. We willen investeren in de kantine, want de inrichting is erg verouderd. Er wordt gedacht aan het vernieuwen van de toiletten, keukeninrichting en bar. Helpt u ons mee dit te verwezenlijken?

Graag roepen wij u op ideeën aan te dragen voor bestemming van de gelden van “de Vrienden”. En….doe mee!

 

Over de schrijver

admin