Vandaag, 3 maart 2018, hadden JO9-1, JO9-2 en JO8-1 de finaleronde van de zaal wintercompetitie in Uithuizen.

Bij de eerste halve finale van de JO8-1 kwam de tegenstander niet opdagen waardoor de JO8-1 direct doorging naar de finale. Na lang wachten mochten ze tegen Usquert de finale spelen. Na een spannende wedstrijd wist Potetos met 4-2 te winnen! Kampioen in de tweede klasse!

In de eerste klasse moesten JO9-1 en JO9-2 in de halve finale tegen elkaar spelen. De JO9-1 klopte vaak genoeg op de deur maar keeper Pepijn Blaauw hield alle ballen eruit en daardoor bleef het 0-0. In de strafschoppen moest JO9-2 zijn meerdere erkennen.

In de troostfinale moest JO9-2 tegen Hoogeland. In een leuke wedstrijd laat Potetos leuke acties zien en komt verdiend op voorsprong. Wanneer het eindsignaal klinkt staat er 4-1 op het scorebord. Een knappe derde plek!

De finale van de eerste klasse ging tussen Potetos JO9-1 en De Fivel. Vanaf de eerste minuut gaat Potetos vol in de aanval en komt tot kansen. Maar De Fivel houdt stand. Vanuit een vrijetrap van Ardyan wist Potetos de score te openen. Daarna scoort Potetos er op los en loopt uit naar 4-0. De eerste plek is een feit!

Spelers, leiders en aanhang van harte gefeliciteerd met jullie prestatie!