Aanpassingen ivm Corona

Beste leden, bezoekers,

We zijn blij dat het voetbalseizoen weer op gang gaat komen, laten we met elkaar ons best doen om dit zo te houden. Dat betekent dat we nog steeds te maken hebben met Corona-regels.

Bedenk hierbij heel goed dat de regels niet pas gelden als het bestuur of anderen je aanspreken op het naleven van de regels. Laten we het voor iedereen een beetje leuk houden en neem zelf je verantwoordelijkheid!!!

Rond vv Potetos gelden de onderstaande regels.

VOOR IEDEREEN (1)

Allereerst de basisregels Corona:

• Was vaak je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes bij het snuiten van je neus en gooi deze daarna in de prullenbak.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij (corona)klachten als verkoudheid, benauwdheid, verhoging of koorts.
  • Bij klachten, laat je testen door de GGD, 0800-1202

VOOR IEDEREEN (2)

Als je de volgende vijf vragen met ‘nee’ hebt beantwoord, dan voldoe je aan de gezondheidscheck:

1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuis isolatie omdat je direct contact hebt gehad met 5 iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

VOOR IEDEREEN DIE GEBRUIK MAAKT VAN DE KANTINE

• Vrijwilligers en bezoekers houden zich aan de basisregels.
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (behalve mensen uit hetzelfde huishouden).
  • Blijf zoveel mogelijk zitten

Bij uitwedstrijden:

• Informeer jezelf van te voren over de regels bij de gastvereniging

Wanneer je je niet aan de regels houdt zal het voetbalseizoen niet lang duren, dus doe je best om jezelf en iedereen om je heen zo lang mogelijk te laten voetballen!!!

Het bestuur en vrijwilligers van vv Potetos