Aan het begin van het seizoen hebben alle jeugdteams meegedaan aan de bekertoernooi. Het is drie teams gelukt om de volgende ronde te bereiken. Namelijk de JO11-2, de JO9-1 en de JO8-1.

Komend weekend moeten de teams zich klaarmaken voor de knock-out fase van het toernooi. Elk team speelt een wedstrijd. Win je, dan ben je door in de volgende ronde. Verlies je, dan lig je uit het toernooi.

GEO JO11-1 – JO11-2   aanvang: 10.30

Potetos is met 7 punten en een doelsaldo van +21 goed aan het toernooi begonnen. Daarnaast staat Potetos eerste in de competitie  van de 4e klasse. Het zal toch goed voor de dag moeten komen tegen Geo. Met 9 punten en een doelsaldo van +34 is het oppassen voor Potetos. Daarnaast staat ook Geo in de competitie van de  3e klasse er goed voor. Het staat namelijk 2e met nog geen wedstrijd verloren.

JO9-1 – Muntendam JO9-1   aanvang: 08:45

Potetos JO9-1 heeft het goed gedaan in de beker. Het had een moeilijke start maar het is nu goed op weg, zo ook in de competitie. Het heeft afgelopen weekend met ruime cijfers weten te winnen (15-1). Muntendam is ook eerste geworden en zal een mooie uitdaging zijn voor Potetos.

Nieuw Roden JO8-1 – JO8-1   aanvang: 10.00

Potetos heeft het erg goed gedaan in de beker. Maar in de competitie hebben ze het moeilijk. Afgelopen weekend is het flink onderuit gegaan (15-1). Maar in de beker kan het alle kanten op, dus veel succes tegen Nieuw Roden!