Zaterdagochtend zijn de ouders al vroeg in de weer om alles klaar te zetten. Vandaag zal Potetos voor het eerst met de nieuwe wedstrijdvorm van de O7 categorie gaan spelen. Verschillende wedstrijden achter elkaar, meerdere teams tegelijk, geen keeper en geen scheidsrechter. Het is allemaal even anders. Maar het gaat vooral om het plezier van voetballen met en tegen anderen.

Het is een gezellige en sportieve ochtend. Veel ouders staan langs de lijn hun kind/team aan te moedigen, er worden veel doelpunten gemaakt door alle teams, kinderen helpen elkaar tijdens de wedstrijd en daardoor heeft elke speler plezier in het spelletje.

Ouders, leiders maar vooral de spelers hebben er een leuke en sportieve ochtend van gemaakt. Enorm bedankt voor jullie enthousiasme en inzet!

Mochten ouders of wie dan ook nog iemand kennen die graag ook wilt voetballen of die nog opzoek is naar een leuk en sportief team? Laat ze gezellig met de JO7 meetrainen. Er is op elke woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 training.

Sportieve groet,

Het jeugdbestuur