De winterstop zit erop, de wedstrijden in de zaal zijn gespeeld en de transferperiode is ten einde. Het was een moeilijke periode. Veel clubs hadden serieuze interesse in de spelers. Maar o.a. Real Madrid, AC Milan en Liverpool slaagden er niet in om de spelers los te weken. Potetos kan dus met hetzelfde team de 1e klasse in. Hierin speelt het stuk voor stuk tegen sterke tegenstanders. Vanmorgen was de eerste horde Coendersborg JO11-1.

Potetos start gehavend aan de competitie. Sil trainde woensdag al niet mee door een blessure en het was snel duidelijk dat zaterdag nog te vroeg kwam. Vrijdagavond voegde ook Jonathan zich toe aan de lappenmand door een heupblessure. Het wordt nog erger als ook Ousmane niet mee kan spelen vlak voor de wedstrijd. Coendersborg is bereid om 7 tegen 7 te spelen.

De wedstrijd begint wat stroef aan beide kanten. De teams moeten duidelijk even wennen aan de nieuwe competitie. Potetos heeft het lastig met het spel van Coendersborg. Veel gaat over de zijkanten. Maar het gaat gelijk op. Wanneer het rustsignaal klinkt, staat het 2-2.

In de rust lost Ardyan de geblesseerde Jullian af op keep. Het gaat om een handblessure.

Na rust trekt Potetos de wedstrijd naar zich toe. Potetos liet in de eerste helft al zien dat ze goed overspeelden. In de tweede helft laten ze dat nog beter zien. Ze spelen elkaar strak in de voeten en gunnen elkaar de bal. Potetos heeft kansen als het de bal voorin weet te krijgen. Daar is Coendersborg kwetsbaar. Potetos loopt uit naar een 7-3 overwinning.

Hierdoor wint Potetos terecht de eerste wedstrijd na de winterstop. Een goede prestatie gezien de onrustige voorbereiding.

Volgende week zal Potetos de lijn willen voortzetten tegen Velocitas. Voor de winterstop is de wedstrijd geëindigd in een spannende 2-2 gelijkspel. Zal het Potetos lukken om nu wel te winnen?

De wedstrijd start om 10.00 uur! Tot dan! Wij kunnen namelijk alle support goed gebruiken.