Potetos pakt uit! Op 25 oktober 2023 bestaat Voetbalvereniging Potetos 75 jaar. We gaan dit groots vieren op zaterdag 28 oktober 2023!

Het programma en de flyers zijn gemaakt. Er wordt voor één keer even niet gevoetbald maar alleen gefeest! Iedereen die Potetos een warm hart toedraagt is welkom.

Vanaf 16:00 tot 19:30 wordt er afgetrapt met een optreden van Jakob van der Laan (trad ook op tijdens het Potetos-toernooi).

Ook vanaf 16:00 zal er in de kantine een receptie zijn voor genodigden. Deze receptie is bedoelt voor ereleden, leden van verdiensten en overige mensen met een uitnodiging.

Vanaf 19:30 zal het feest doorgaan met dj Fasto en zanger Kevin Paré.

Voor de ingang van de kantine van Potetos zal een feesttent opgebouwd worden waarin de artiesten hun optreden zullen doen en waarin heeft feest zal plaatsvinden. Naast een overschot aan bier en andere niet-/alcoholische versnaperingen zijn er ook mogelijkheden om een avondmaaltijd of snacks te kopen.

Wij van de commissie ‘V.V. Potetos 75 jaar bestaan’ hebben er zin in, hopelijk jullie ook! Vragen? Stuur een mail naar: vvpotetos75jaar@outlook.com