nieuwe website voetbalverening vv potetos convident

Vrijdag 16 maart 2018 is de nieuwe website van VV Potetos online gegaan. Dit is in samenwerking met het toekomst team en een aantal vrijwilligers die samen een projectteam vormden ontwikkeld. Het groepje vrijwilligers bestaat uit Patrick Kampherbeek (Lid toekomstteam en oud lid van de club), Rutger van de Griendt van Convident en vrijwilligster Annelies Meester.

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd bij VV Potetos. Er wordt door het toekomst team hard gewerkt aan een betere toekomst voor onze club; elke dag krijgen wij er meer vertrouwen in!

Sinds vandaag is onze nieuwe website gelanceerd en wij zijn hier dan ook erg trots op! De uitstraling van de website past helemaal bij de sfeer van onze club. De website heeft een mooie update gekregen. Hiermee kunnen wij iedereen nog beter informeren. In de loop van dit seizoen zal de website nog verder worden aangevuld. Bijvoorbeeld met ledeninformatie, zoals foto’s en contactgegevens.

De nieuwe website is ontwikkeld door een samenwerking van een klein projectteam bestaande uit, Rutger van de Griendt, Patrick Kampherbeek en Annelies Meester.
Rutger is mede-eigenaar van Convident, het Groningse bedrijf voor de ontwikkeling van websites, webshops en apps en daarnaast het creatieve brein als het gaat om online marketing. Convident is sinds afgelopen maand dan ook officieel nieuwe sponsor van vv Potetos!
Patrick, oud speler uit het eerste, is oprichter en eigenaar van De Verenigbare Club. Dit is een organisatie die vrijwilligers aan sportverenigingen koppelt. Ook begeleiden ze clubs bij problemen binnen het bestuur of de vereniging.
Annelies Meester is vrijwilliger die gespecialiseerd is in het online contact tussen een organisatie en haar doelgroep. Dit doet zij door middel van het ontwikkelen en bijhouden van online marketing strategieën, social media kanalen, nieuwsbrieven en websites.

Dit team zal in de komende maanden nog verder gaan met de ontwikkeling van de website. Zo gaat de nieuwspagina in de komende maanden aangevuld worden met vaste rubrieken die ook verspreid zullen worden op social media en een maandelijks terugkerende nieuwsbrief.

Mocht je suggesties hebben met betrekking tot de website, foto’s of leuke ideeën als het gaat om nieuwsrubrieken? Laat het ons weten!