Potetos JO11-1 wint strijd om plek 1 van HFC (5-2)

In het paasweekend was er voor de koploper een belangrijke wedstrijd. HFC’15, de nummer 2 op de ranglijst, kwam vandaag op bezoek. Het verschil tussen beide teams is slechts 2 punten. Een belangrijk duel voor het kampioenschap.

Vanaf de eerste minuut is het een spannende wedstrijd. Er komen kansen over en weer. Daar waar HFC de kansen laat liggen, is het Potetos via Thymo die de score opent (1-0). Daarna komt Potetos beter in de wedstrijd. Via Ghalid wordt het al snel 2-0. De ploeg doet het onder leiding van Douwe Tuinstra erg goed! Zelfs voor rust maakt Potetos via Jorfiano er 3-0 van.

HFC moet dus na rust met een antwoord komen. Dat gebeurt ook, want al snel maakt HFC het 3-1. HFC wilt meer en blijft aandringen. Maar Potetos geeft niet toe. Potetos maakt zelfs door een schitterend doelpunt van Thymo de 4-1. Wanneer Ibrahim de 5-1 maakt is de wedstrijd gespeeld. HFC maakt nog wel een tweede doelpunt waardoor de eindstand op 5-2 komt. Daarmee komt een zeer aantrekkelijk duel ten einde.

Hierdoor is en blijft Potetos JO11-1 koploper met 15 punten uit 5 gespeelde wedstrijden in de derde klasse. Volgende week komt Helpman op bezoek.