Potetos JO13-1 dendert over Gorecht heen (0-12)

Potetos moest vandaag op bezoek bij de nummer laatst van de competitie v.v. Gorecht. Gorecht heeft alle wedstrijden verloren en nog geen doelpunt gemaakt. Op papier een makkelijke wedstrijd maar de trainer, Frank, wil niet dat zijn team Gorecht onderschat. “Ze zijn tweede geworden voor de winterstop. Wij mogen niet gemakkelijk over ze denken”, aldus de trainer.

In de eerste helft is het Potetos die het spel maakt. Potetos begint sterk en kan elkaar makkelijk vinden. Toch is de eerste kans voor Gorecht. Maar keeper Dorian hoeft niet in te grijpen. De score wordt na 6 minuten geopend. Het is Difeng die een afvallende bal van dichtbij binnen schiet (0-1). Potetos blijft daarna aanvallen en is dreigend voor de goal. Na 15 minuten spelen is het Dion die de bal van Thijmen ontvangt en raak schiet (0-2). Dion is scherp en blijft opletten. Wanneer Emin het vanaf 25 meter probeert ziet Dion dat de bal afdraait en kopt de bal snoei hard tegen de touwen (0-3). Voor rust maakt Thijmen er nog 0-4 van.

Na rust speelt Gorecht met meer lef en komt tot een paar zeer goede kansen. Maar door zeer goed verdedigend werk van Omarion en Emin komt Gorecht net niet tot scoren. Daarna is het Potetos die de wedstrijd steeds meer domineert en de score verder uit bouwt. Na het laatste fluitsignaal staat er een verdiende 0-12 op het scorebord.

Volgende week krijgt Potetos Groningerboys op bezoek. Lukt het Potetos om de drie punten te behouden? Volgende week zaterdag is om half 11 de aftrap!

Man of the match: Dion