Potetos JO13-1 wint van koploper VEV JO13-3 (0-4)

 Potetos heeft zaterdag een goede stap gezet richting het kampioenschap. Potetos moest zaterdag aantreden tegen koploper VEV. VEV heeft tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Een flinke klus voor de trots van Sportpark het Noorden!

 In de eerste helft laat VEV direct zijn tanden zien. Het probeert Potetos direct onder druk te zetten.. Potetos probeert voetballend de oplossing te vinden. Dit lijdt tot wat lastige momenten voor de verdediging, alleen komt het niet echt in gevaar. Na 5 minuten komt Potetos beter in de wedstrijd. Het vindt elkaar makkelijk en komt steeds meer van de goal af. Na 12 minuten wordt Dion weggestuurd door Thijmen. Alleen de grens vlagt voor buitenspel. Maar 3 minuten later stuurt Thijmen opnieuw Dion alleen op de keeper af. Dit keer geen buitenspel. Dion faalt niet en scoort (0-1). VEV is aangeslagen en Potetos wint al zijn duels. Al snel wordt het in de kluts 0-2 door opnieuw Dion. Een terechte stand gezien het spelbeeld. Potetos wilt meer en gaat voor de 0-3. Die komt er 3 minuten voor tijd. Dion is de doelpuntenmaker en hij maakt een hattrick (0-3).

 Na rust lijkt VEV geen vuist meer te kunnen maken. Hoewel VEV het blijft proberen. Maar het verliest te snel de bal. Hierdoor kan Potetos rustig doorspelen en kansen creëren. Uiteindelijk komt door, hoe kan het ook anders, Dion de 0-4, de eindstand, op het bord!

 Potetos heeft de koploper verslagen. Door goed samenspel en door altijd hard voor elkaar te willen werken! Complimenten voor het hele team. Volgende week staat Noordwolde op het programma. Ze spelen dan thuis om kwart voor 9! Tot volgende week!