Potetos moest het afgelopen zaterdag opnemen tegen Bedum. Bedum heeft ruim gewonnen tegen Winsum en verloren tegen Velocitas. Door twee keer te winnen heeft Potetos het in eigen hand om door te gaan in de beker. Potetos start gehavend door afwezigheid van Abou, Sil en Matthias. Daarnaast zijn er hier en daar wat pijntjes in de ploeg. Toch moet Potetos een goed resultaat neer kunnen zetten.

Bedum gaat met lef spelen, en weet voor te komen tegen Potetos. Maar Potetos toont veerkracht en komt terug in de wedstrijd. Uiteindelijk weet Potetos bij Bedum met 2-7 te winnen. Hierdoor is Potetos ongeslagen door naar de volgende ronde. Een enorm goede prestatie van de groep. Hierdoor gaat het niet alleen ongeslagen door naar de volgende ronde, maar het gaat ook met veel vertrouwen de competitie in.

Volgende week start de competitie. Potetos komt uit in de eerste klasse en heeft geduchte tegenstanders. Teams als Buitenpost, ODV, Lycurgus en Grootegast zijn ploegen om in de gaten te houden. Daarnaast zitten ook oude bekende als Velocitas en GVAV waar Potetos vaker tegen heeft gespeeld.

Lycurgus is volgende week de eerste horde voor Potetos. Ondanks dat de groep nog in de opstartende fase zit, gaat Potetos met veel vertrouwen de eerste wedstrijd in. De eerste wedstrijd is thuis om 10.00 uur.