Potetos moest het vandaag opnemen tegen Winsum JO13-2. Vorige week wist Potetos te winnen van Velocitas terwijl Winsum met 8-0 aan de broek van Bedum. Potetos wil de goede lijn doortrekken en de tweede overwinning op rij behalen. Winsum wilt zich graag revancheren.

Potetos heeft echter geen kind aan Winsum. Ook al heeft Potetos nog werk aan de winkel, het krachtsverschil tussen beide ploegen is gewoon te groot. Winsum, dat uitkomt in de tweede klasse, moet het hoofd buigen en een flinke nederlaag incasseren. Uiteindelijk loopt Potetos uit tot maar liefst 0-9! Leider Richard is blij met de uitslag maar is kritisch op zijn ploeg. “We hebben vandaag verdiend gewonnen, maar wij moeten nog beter elkaar leren vinden en rust aan de bal houden.”

Volgende ronde in eigen hand

Potetos heeft de volgende ronde in eigen hand. De andere wedstrijd, Bedum tegen Velocitas, is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Velocitas. Hierdoor is Potetos de enige ploeg zonder puntverlies. Volgende week speelt Potetos uit tegen Bedum. Het heeft genoeg aan een gelijkspel om de volgende ronde te bereiken. De wedstrijd is om 09.00 uur.