Vandaag staat de inhaalwedstrijd op het programma tegen GVAV. GVAV staat vierde met slechts één overwinning. Potetos, de nummer 1 van de competitie, verwacht een gemakkelijke avond in Kardinge. Om 16.45 uur klinkt het eerste fluitsignaal.

In de eerste helft is Potetos niet bij de les. Potetos laat GVAV vrij voetballen en gaat het duel uit de weg. Hierdoor moet Potetos in de achteruit. De eerste kans is voor GVAV. Als de verdediging de bal verkeerd inschat kan de spits uithalen. Het schot is echter geen probleem voor Jonathan. Even later komt GVAV verdiend wel op voorsprong. Wanneer Potetos niet instapt kan GVAV elkaar gemakkelijk vinden en voor open doel scoren (1-0). Nog voor rust kan het de voorsprong verdubbelen. De spits van GVAV kan alleen op de keeper af, maar Jonathan blijft goed kijken en voorkomt een grotere achterstand. Voor rust krijgt Potetos nog een kans. Als Jonathan de bal vooruit speelt, kan Abou de bal meenemen. Hij dribbelt en schiet, maar de bal gaat tegen de paal.

In de rust is de groep aangeslagen. Dit hadden ze niet verwacht. De groep wil er in de tweede helft alles aan doen om de wedstrijd om te draaien.

Na de rust tapt Potetos uit een ander vaatje. Ineens weten ze elkaar te vinden, spelen elkaar in de voeten en gaan de duels vol aan. Dit resulteert in kansen. Als Marijn de bal onderschept en Jullian inspeelt, kan Jullian indribbelen. Hij vindt Abou en die kan de bal in twee instantie binnenschieten (1-1). Potetos drukt door. Wanneer de bal opnieuw bij Abou komt, kan hij afronden (1-2). Potetos komt meer in de wedstrijd, het wint alle duels. Alle aanvallen worden goed verdedigd door Josia, Matea en Marijn. Even later maakt Abou zijn derde van de avond. Als hij de bal krijgt van Matthias, kan hij de bal snoeihard in de goal schieten (1-3). Potetos loopt verder uit. Als de uitstekend spelende Marijn de bal onderschept, kan Potetos de goal opzoeken. Ditmaal is het Ardyan die het net weet te vinden (1-4). GVAV doet nog wel wat terug maar het mag niet baten. De wedstrijd eindigt in een 2-4 overwinning.

Na een sterkte tweede helft zet Potetos het team van GVAV opzij. Potetos heeft nu vijf! overwinningen op rij weten te boeken. Een geweldige prestatie voor het team. Komend weekend is er geen wedstrijd.