Komende zaterdag staat de derde wedstrijd op het programma. Potetos moet het opnemen tegen GVAV, een oude bekende. In de vorige ontmoetingen wist Potetos vaker te winnen dan GVAV, namelijk 4 van de 5 ontmoetingen. De laatste wedstrijd was een oefenduel op groot veld. In de eerste helft ging het nog gelijk op maar in de tweede helft was het Potetos dat beter was en won met 5-0. Toch zal Potetos GVAV niet moeten onderschatten. Want GVAV laat verzorgd voetbal zien en kan Potetos pijn doen.

Vorm Potetos

Ondanks de nederlaag tegen Buitenpost is het vertrouwen nog altijd goed. Ze hebben alles gegeven en waren zeker niet kansloos. Als het wat zorgvuldiger was omgegaan met de kansen, dan was de uitslag wellicht anders. Potetos heeft leerring getrokken uit deze wedstrijd. Tijdens de trainingen laat Potetos steeds beter voetbal zien en stelt zich leergierig op.

Vorm GVAV

GVAV lijkt in bloedvorm. De eerst twee wedstrijden zijn met overtuigende cijfers gewonnen. De eerste wedstrijd is met 8-1 gewonnen, deze wedstrijd telt niet meer omdat de tegenstander zich heeft teruggetrokken, en vorige week was het Velocitas met 4-1 de baas. Aan scorend vermogen geen gebrek. Voor Potetos is het belangrijk om hun middenvelders uit te schakelen en verdedigend compact te staan. GVAV weet namelijk voorin elkaar makkelijk te vinden.

Waar liggen de kansen voor Potetos?

Potetos is afgelopen week bezig geweest met de opbouw. Het begin is er maar we mogen nog niet verwachten dat dit zonder fouten verloopt. De spelers zullen moeten wennen aan het proces en aan de taken. Mocht dit goed uitpakken, dan heeft het een extra wapen om te gebruiken. Verder is het via de zijkanten altijd gevaarlijk.

De aftrap is om 10.00 uur. Let op! De kantine is helaas gesloten. Toeschouwers, neem zelf wat eten en drinken mee!